Pizza la tigaie

de MotanLaOale in Pizza, 10 Mar 2015 | 58072 vizualizari

 

De la Dia am preluat-o. Foarte rapida si buna este!

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 3 linguri iaurt
  • 1 1/2 linguri ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 7-8 linguri faina
  • ketchup
  • oregano
  • piper
  • 50g bacon
  • 50g salam crud uscat
  • 50g carnati secuiesti cu busuioc
  • 150g cascaval Delaco
  • 1/2 ardei capia
  • 8-10 masline
  • unt pentru uns tigaia
  • tigaie cu capac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza la tigaie:

Blat: Se amesteca oul, iaurtul, uleiul si faina amestecata cu sarea si praful de copt. Trebuie sa obtinem un aluat ceva mai gros decat cel de clatite care curge mai greu de pe tel, dar totusi curge. Tigaia se unge obligatoriu cu unt. Se pune compozitia in tigaia unsa si se niveleaza.

Se pune ketchup si se presara oregano si piper. Se rade un strat subtire de cascaval. Se pun si celelalte ingrediente feliate subtire in ordinea dorita. Se rade cascaval deasupra din abundenta.

Se pune capacul peste tigaie si se lasa la foc mic. Nu se deschide capacul primele 10 minute.

Dupa 10-12 minute se ridica capacul si se verifica daca blatul este copt pe partea de jos.Cand blatul este pe gustul vostru se scoate pizza din tigaie. (eu am tinut-o 16 minute)

Se serveste calda.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte ingrediente, dupa plac.

2

Eu am avut o tigaie de 32 cm diametru, antiaderenta, cu capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza taraneasca